ABOUT ENTRY DE AMOR TWITER
Kenduri Kendara
Saturday, December 7, 2013 • 9:53 AM • 0 comments
Hello. Selesai sudah untuk seharian kenduri tunang akak I. She look so pretty as always. So macam biasa kenduri start dalam pukul 12. Tapi tunang akak dah sampai dalam pukul 11. Bayangkan bertapa tergopoh gapah bila dulang tak cukup lagi 1. But kita kena berlagak cool like that lah, jangan sampai orang tahu. Muahaha. Aku macam biasa menjaga bahagian coklat. Malas nak bercerita lagi, tengok gambar jelah.

Lovely mother

Anak beranak Meriah & Hassan (tak cukup lagi 2)

Cucu Meriah & Hassan (banyak lagi tak cukup)

Cicit Meriah & Hassan

Our pengantin perempuan

Mom with akak and mak nyah

Generasi ke 4 wuhup . 
Done :) 



PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Capricon. Hehehe. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

GIVE ME YOUR WORDS;

Tak tahu kenape tak boleh nak letak chatbox. Herr.

OTHERS;


FOLLOW DASHBOARD




  • 1 Tahun