ABOUT ENTRY DE AMOR TWITER
Pening
Thursday, January 9, 2014 • 7:36 AM • 0 comments


Pergh, sejak masuk form 5 ni, terlalu banyak benda nak kena fikir, kerja kursus, homework, tusyen, kokorikulum, belum masuk study group lagi. Pendek kata form 5 lah tahun paling busy bagi aku berbanding tahun tahun sebelum ni.

Sebab apa? Sebab banyak kerja tau tak, kerja kursus untuk Ert, Seni, Sivik, setakat ini kerja kursus ini jelah yang aku tahu. Tapi dengar cerita tahun ni banyak kerja kursus sebab nak dapatkan markah yang lebih untuk spm nanti. Bagus lah kan.

Cikgu sekarang mula lah perli perli kami semua, dialog biasa didengari masa cikgu masuk kelas kami "kamu bukan form 4, tak boleh nak honeymoon, tak boleh nak gelak gelak macam hantu raya." Well, dah biasa dah dengar semua ni. Pfft, seriously makan dalam kot. Gelak macam hantu raya? Tak sampai lah macam tuh. Standard lah gelak tak sedor diri ni. Hahahahaha.

Dan dan jugak lah ayah suruh buat lesen P dalam masa form 5 ni. Aku fikir fikir jugak, macam takada masa je. Sebab satu satu hari aku nak rehat sabtu dengan ahad lah. Maybe sambung masa cuti bulan 3 nanti. Itu pun kalau rajin. Hahahaha, seriously malaszzz tahap dewa dewi ni. Hahaha

Okaylah. Pada semua SPM candidate. Good luck! Bye. Assalamualaikum.


PASTFUTURE
MY WORDS;
I'm Capricon. Hehehe. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

GIVE ME YOUR WORDS;

Tak tahu kenape tak boleh nak letak chatbox. Herr.

OTHERS;


FOLLOW DASHBOARD




  • Happy Birthdayy to Me
  • Friends
  • Love
  • Kenduri Kendara
  • 1 Tahun