ABOUT ENTRY DE AMOR TWITER
Happy Birthday!
Sunday, March 2, 2014 • 12:37 AM • 1 comments
Assalamualaikum.


Happy Birthday to my love! Syed Danial Iman b Syed Zarul Hisham b Syed Khairuddin b Syed Hassan . Hambikkk! Hahahaha. Genap lah dia berumur ...... 17 tahun! Yayy dia dah sebaya dengan aku sekarang nii. Kalau tak, dia muda je dari aku. Tak aci betul.

Birthday dia, dia tak mintak apa apa pun. Aku pulak yang melebih lebih mintak dia macam macam. Gila gedik awek hg syed. Hahahahhahaha. Whatever. Nampak macam hambar gila birthday dia kali ni, nothing special. Takada main belon, takada tiup kek. Nampak sangat syed dah tua, hahaha time birthday aku pun ada main belon kek semua. Hahahaha



Okay, baru baru ni ada lah video call dengan dia, sampai tertidur dia tau. Hahaha, sungguh comel sekali dia bila tidur. Tapi sayangnya tak dapat nak screenshoot. Seriously, dia tidur lena sangat kot muka memang muka penat habis tengok dia. Kesian dia, penat sangat sampai tertidur depan aku. Nampak sangat aku ni membosankan. Hahahahahaha

Oh lupa, ucapan birthday aku kat dia, terlalu simple sampai dia komplen "I bagi ucapankan kat you sikit punya lebar you bagi pendek gila. huhh" hahahaha. Bukan sengaja aku blank waktu tuh, dah lah dia call awal sikit, so aku taktau nak bagi ayat macamana, balun jelah. Janji dia terima ayat tuh even dia komplen sikit ngehhh.


Apa apa pun, I doakan you panjang umur dan dimurahkan rezeki mudah mudahan spm nanti you dapat lah target apa yang you nak, belajar pandai pandai sampai ke menara gading ye. Hihi. All the best Danny. Love you! :*


PAST
MY WORDS;
I'm Capricon. Hehehe. Do pray for my excellence in SPM peeps! Good result, isyallah.. amin ya rabbal' alamin.

GIVE ME YOUR WORDS;

Tak tahu kenape tak boleh nak letak chatbox. Herr.

OTHERS;


FOLLOW DASHBOARD




  • Masalah
  • Pening
  • Happy Birthdayy to Me
  • Friends
  • Love
  • Kenduri Kendara
  • 1 Tahun